Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Concorde Charisma

De Charisma III is nu simpelweg genaamd: Charisma.

De derde generatie markeert ook een nieuwe mijlpaal in de ontwikkelings geschiedenis van de luxe camper. Als eerste voertuig in het nieuwe progressieve Concorde ontwerp, de Charisma vertegenwoordigt het begin van een tijdperk. Het geavanceerde ontwerp, de intelligente technologie en het compromisloze comfort zijn de juiste ingrediënten van deze premium-klasse.

1615_44405ca07886100  1620_1354ea60f86eadd

Beproefde aspecten, zoals de constructie van de dubbele aluminium sandwichpanelen voor optimale isolatie en toch de prestaties hebben behouden. Sommige trendsettende innovaties zijn toegevoegd aan deze – zoals de bijzonder indrukwekkend badkamer in de nieuwe Charisma 905 L. Dit betekent dat de Charisma u nu de keuze bied uit zes variaties op vier verschillende chassis.

1617_8b039ccc5afa4e8De keuken.

Pret in de keuken: je zult in staat om heerlijke gerechten op de tafel te serveren in de ruime keuken.
Dankzij het bijzonder lichtgewichte ontwerp, de gehele inrichting weegt bijna dertig kilo minder dan in het vorige model.Volledig uitschuifbare voorraadkast eenheden bieden enorm veel bergruimte.

De altijd hoogwaardige keukenapparatuur zijn ergonomisch en intelligent geïntegreerd. Een roestvrij-stalen kookplaat met spatbescherming, grote koelkast en minerale werkbladen met keurig geïntegreerde roestvrijstalen spoelbak kan niet iedereen tot een culinair genie maken, maar je zult zeker koken en één zijn met de keuken.

 

 

360-degrees

 

 


De slaapkamer.1619_41bb6da0e878bce

Welkom in je eigen droomeland! 
Concorde exquise slaap concept met luxe matras en robuuste voorjaar steunen zijn zo comfortabel dat je niet je bed uit kan komen. Een adembenemende
overvloed aan ruimte staat tot uw beschikking, van het formaat bed door naar de kluisjes. Een ware vijf sterren camper.

 

 

1618_6bc8887bc41a451De badkamer.

Begin uw dag in een spa-achtige oase! De smaakvol ingerichte badkamer – optioneel met een apart toilet – strekt zich uit over de gehele breedte van de Concorde Charisma en creëert een geheel nieuw gevoel van ruimte. Geniet van het meubilair van hoge kwaliteit met roestvrij stalen kranen van Hansgrohe, evenals de wastafel en douchebak gemaakt van fijn kunststeen.
Mag het iets meer zijn? Dankzij de standaard 380 liter watertank, kunt u een lange tijd op reis gaan zonder een externe watervoorziening, zodat u kunt ontspannen zo lang als u wilt in de ruim opgezette douche.