Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Ons bedrijf

De HISTORIE  van Ron Hazenberg Campers

Sinds 1993 jaagt Ron Hazenberg zijn dromen na. Dankzij de innovatie van de gerenommeerde camper-merken is dit aardig gelukt.

Opgegroeid als de jongste zoon van een ondernemer welke garagehouder was en waar men terecht kon voor het aankopen en onderhouden van auto’s.

Ron amper 21 lentes jong en besloten zijn horizon te gaan verbreden door zelf het ondernemerschap aan te gaan.
Een huurwoning met naastgelegen pand werd ingericht en hier werd met liefde en passie voor auto’s het onderhoud -en schade herstel aan auto’s verricht met daarnaast de verkoop van auto’s.

In het zelfde jaar werd er in het huwelijksbootje getreden.

Niet veel later werd er aan een nieuw pand gebouwd met een ruime showroom en werkplaats welke werd uitgebreid met de verkoop van campers.

Niet alleen de uitbreiding van de campers, maar ook gezinsuitbreiding was een feit. Twee prachtige mannetjes werden geboren.

Nadat het bedrijf een enorme groei had doorstaan, werd er in 2007 een groter pand aangekocht. Na een grondige verbouwing kon hier een royale selectie campers worden gestald in de immense showroom.

In 2018 was het jubileum jaar waarin ze hun 25-jarig bestaan mochten vieren echter ook een stormachtig jaar.
Derhalve zijn ze de uitdaging aangegaan door te verhuizen naar een nieuw onderkomen.

Met deze bruisende inbreng van energie, is het motto van de Groninger ondernemer
 “ kijken door het grote voorraam en niet via de achteruitrijcamera “

Een bijzonder mooi pand met de beschikking over een geweldige showroom met veel lichtinval, een zeer efficiënte werkplaats met voldoende werkplekken en dit alles gelegen nabij de A7.

Beleef de impressie in de showroom waar naast de verkoop van de nieuwe campers van de merk Chausson een met zorg geselecteerd aanbod van diverse modellen campers van verschillende merken in uiteenlopende aantrekkelijke prijscategorieën zijn geselecteerd.

Er zijn diverse contacten gelegd om zéér jonge occasions en demo modellen van verschillende merken waaronder Hymer, Carthago, Bürstner, Knaus en Hobby aan te bieden.

Deze veelzijdige collectie campers wordt zorgvuldig geselecteerd en ingekocht. Wekelijks worden deze aankopen gerealiseerd.

Ook kunt u uw wensen c.q. zoekopdracht bij ons aanbieden, zodat er persoonlijk kan worden gezocht naar de juiste en passende camper op maat.  

Welkom bent u in de showroom, waar u kan worden voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Indien gewenst is persoonlijk financieel advies ook mogelijk.

Naast de verkoop is ook het onderhoud en opbouw van accessoires aan uw camper mogelijk. Een efficiënt ingerichte werkplaats met deskundig en vriendelijk personeel staat tot uw beschikking.

Wel is het vooraf noodzakelijk om hiervoor een afspraak in te plannen.
Ook staan wij in nauw contact met verschillende verzekeringsmaatschappijen waarbij wij u vlot kunnen helpen met eventuele schade aan uw camper. 

 

In volle vaart naar Ron Hazenberg Campers

Graag tot ziens, 

Team Ron Hazenberg