Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Concorde CREDO

De Concorde Credo is leverbaar in slechts vijf versies.

Vijf versies, waarvan er drie dubbele achterassen, de Carver plattegronden zijn doordacht tot in het kleinste detail. Ze combineren een ruime kamer en zijn met een functionaliteit die geperfectioneerd wordt in elk detail. Voor perfect ontworpen comfortabel reizen.

De perfecte entry-level premium-klasse voertuig.

De kunst van het ontwerpen van luxe campers komt tot uiting in de beperkte ruimte. En het beste bewijs hiervoor is het Credo – een reeks waarvan de meubels/ interieur en technologie niet nodig is om achter grote integraties te verbergen. Immers, is de ontwikkeling op basis van Concorde met meer dan 30 jaar ervaring in de camper-bouw. Voor een reis naar de premium klasse, kun je niet winnen van de Credo.

Gemak vanaf het begin.

De woonkamer.
Het interieurconcept van Credo is perfecte in balans tussen comfort en functionaliteit. De ruime woonomgeving met een ergonomisch gevormde zitgroep en lichtgewicht meubilair in een hoogwaardige Cherry Fineline look, vervaardigd door Concorde, maken allemaal deel uit van de standaarduitrusting, net als de nieuw ontwikkelde Soft-walk vloeren met een maximum op loopcomfort, isolatie en duurzaamheid.

Moeiteloos koken als nooit tevoren.

De keuken.
De keuken in het model Credo toont ook een echte inzet voor kwaliteit en functionaliteit. Een drie-pits kooktoestel, een single-hendel mengkraan en met mineraal werkbladen met een gegoten-in roestvrijstalen wasbak, alle gestelde normen in deze klasse zijn op het gebied van ergonomie, design en functionaliteit. En met behulp van nog meer ultra-lichtgewicht materialen, de hele keuken is bijna 30 kilogram lichter dan de armaturen in het vorige model.

1605_d4dd2e7148539a9Zo comfortabel dat u gemakkelijk door uw vakantie heen slaapt.

De slaapkamer. U kunt verzekerd zijn om volledig te ontspannen in de slaapkamer, die is gescheiden van de woonkamer door een schuifdeur. Allereerst zijn er de verschillende opties voor het bed met een ruime slaapgedeelte. Afhankelijk van de plattegrond, heeft u de keuze uit een bed inclusief hoofdsteun over de lengte van de achterkant van het voertuig, of twee enkele bedden en een optionele hefbed. Wat ze allemaal gemeen hebben, is het Concorde Comfort Plus bed-systeem, een perfecte combinatie van lattenbodem en koude-foam matras voor de slaap en een buitengewoon ontspannen nachtrust. Tal van LED-spots en indirecte verlichting zorgen voor een aangename (lezing) licht.

 

Badkamer ideeën voor de hoogste eisen.

De badkamer.
Geniet van het Concorde premium badkamer concept: de hoge klasse pomp en het leidingsysteem zal zorgen voor een druk van het water dat het zal voelen als het nemen van een douche in uw eigen huis. Een goed doordachte badkamerconstructie zorgt voor een enorm gevoel van ruimte en er is ook een groot deel van de ruimte in de grote kledingkast. Een aparte kleedruimte rondt de badkamer.