Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Privé: Laatste nieuws

Albert uit Eelde

Reden van het bezoek:
Aanschaf Camper

De ervaring van het bezoek:
Op een woensdagochtend gebeld met de vraag naar een camper met twee enkele bedden zonder poespas of drempels.

Ron vraagt, waarom zoek je nu zo specifiek naar zo’n camper. Ik zeg omdat mijn partner zich goed moet kunnen bewegen( Parkinson). Ron zegt vervolgens, oh dan moet je langskomen. Ik heb hier een mooie Challenger staan met ontzettend veel ruimte.
Ik zeg, tuurlijk. Dat doen verkopers toch, ze willen verkopen.

Misschien komt dat ook wel dat wij vorig jaar een slechte ervaring hebben opgedaan met het kopen van een camper. Veel beloven maar niets nakomen.

Ik zeg, nee we komen niet, ik moet in de tuin aan het werk. Uiteindelijk in de middag toch maar gegaan, nieuwsgierig en zeer benieuwd naar de camper.

We stappen de showroom in en kijken onze ogen uit. In de verte hoor ik Ron roepen, dus toch niet in de tuin aan het werk?
We kijken elkaar aan. Ik zeg we komen voor de Challenger, ja zegt Ron kom maar mee. Staat buiten.

We stappen in de camper en mijn mond valt open. Zo mooi en helemaal af. Wat een ruimte zeg. Toch zijn er wel een paar problemen, het bed dat heel mooi uit het plafond komt moet toch lager en er extra handgreep en tot slot ook nog een soort loopplank zodat de extra drempel of opstap weg is.

Ik ben blij, eindelijk iemand die meedenkt hoe wij met de belemmering van Parkinson ook gewoon in een camper weg kunnen. Tot slot zegt Ron nog, de camper moet zo zijn dat jullie elke dag het vakantiegevoel hebben.

We maken voor de vorm nog een testrit, maar zijn al verkocht aan deze camper. Binnen 1 uur is de zaak beklonken. We vertrekken en tijdens de terugreis hebben we de hele tijd over de avonturen met de Challenger die we nog tegemoet gaan.

Heerlijk.

Een week later kunnen we de camper halen. We krijgen uitleg van Jeroen. Ook hij loopt allerlei zaken nog na, en we komen er achter dat er nog een handgreep bij de wc moet komen. Helaas is er lunchpauze. Dus Jeroen gaat om 1 uur verder.

Gekscherend zeg ik tegen Ron, waar is onze lunchpakket. Zonder blikken of blozen krijgen we een lekker plak brood met aardbeien.
En daar sta ik dan met de mond vol tanden, geweldig.

Ik kan alleen maar zeggen, dat dit met geen goud is te betalen. Fam. Hazenberg en alle medewerkers. Bedankt voor alles.

Aantal sterren gegeven:
5 Sterren

Aanbevolen bij anderen?
Ja

Post navigation

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube