Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Privé: Laatste nieuws

Ernst en Gonnie uit Dongen

Ernst en Gonnie uit Dongen

Reden van het bezoek:
Anders

De ervaring van het bezoek:
Wij zijn 23 september 2023 op de Camper beurs in Hardenberg geweest.  Vele stands en campers bekeken. Wij hebben nu een paar jaar een camper gehuurd en zijn voornemens om een camper te gaan aanschaffen in 2024.
Op deze betreffende beurs, waar vele dealers/bedrijven stonden, zijn voor ons eigenlijk maar 2 bedrijven qua bediening, informatie, service etc er uit gesprongen. Hazenberg was er hier 1 van. Ron en zijn zoon hebben ons meer dan voortreffelijk geholpen, ook toen we aangaven pas in het voorjaar een camper te willen gaan aanschaffen was dit geen reden om met andere klanten te gaan praten.

Ik denk dat we wel 10x in twee campers gestapt waren om de verschillen duidelijk tot ons te nemen, telkens liep de zoon mee en gaf keer op keer heldere en duidelijke informatie…….. eigenlijk hoort het ook gewoon zo.

Wij hadden een meerdere vragen over campers in het algemeen en hebben toen gebeld. Ik kreeg ook Ron te spreken.  alle vragen ( tips welke hij gaf)  wederom prima beantwoordt en heb wederom een geweldig gevoel over dit bedrijf gekregen.
Dus tot nu toe 5 sterren

Wij hebben de toegangskaarten voor de beurs in Houten reeds aangeschaft en zullen jullie stand op 15 maart 2024 zeker gaan bezoeken en wellicht als jullie dat hebben staan wat we zoeken, we misschien……. tot aanschaf overgaan.

De geboden service en kennis welke we tot nu toe van jullie hebben mogen ervaren, is ons niet ontschoten en het moet echt gek lopen als we met jullie uiteindelijk geen deal kunnen gaan maken, hetzij in maart en anders in jullie showroom.

Echter Houten is iets dichterbij  Dongen (bij Breda) dan jullie showroom, maar anders rijden we daar gewoon naar toe:-)

Dus graag tot 15 maart in Houten……….. wordt vervolgd

Groet,
Ernst en Gonnie

Aantal sterren gegeven:
5 Sterren

Aanbevolen bij anderen?
Ja

Post navigation