Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  Fax: 0597 - 612 388
Grotelant 2 - 9679 VA - Scheemda

Laatste nieuws

K G J van den Bos uit Ellecom

Wij hadden een klein led lampje besteld achter aan de camper ze hadden helaas geen tijd om het er op te zetten.kosten 112 euro per stel
Bij een ander  bedrijf gevraagd om het er op te zetten.die had exact  de zelfde lampjes in voorraad KOSTEN  EURO 12.35 PER LAMPJE
WE VOELEN  ONS OPGELICHT.

Onze reactie; Gezien wij op verzoek van u de Led verlichting hebben besteld voor uw Laika X 718 R
( aangekocht in het voorjaar 2011) bij onze fabrikant Laika, hebben wij de vastgestelde prijs voor Nederland gehanteerd. 

Naderhand blijkt dat u elders een prijs van imitatie led verlichting heeft opgevraagd en deze aanzienlijk goedkoper blijkt. Helaas vermeld u niet dat wij u hebben aangeboden de verlichting retour te nemen en het betaalde te retourneren. Toen u aangaf niet technisch onderlegd te zijn voor het demonteren van de verlichting, hebben wij u zelfs aangeboden de Led verlichting op uw huisadres te demonteren en het geld te retourneren. Helaas was u niet in staat om ons telefonisch te woord te staan. 

Tot onze verbazing hebben wij onderstaande reactie ontvangen. Spijtig, nadat u geen gebruik heeft willen maken van de door ons aangedragen oplossingen en dat u vanwege deze € 112,00 onze relatie na reeds meerdere campers in de afgelopen 12 jaar te hebben afgenomen dit op deze manier heeft beëindigd en u het nodig vindt op deze manier uw frustratie te uiten. 

Oplichters bedrijf
Zorg dat je uit hun handen blijft wij zijn Door hun bestolen als jullie  dit niet plaatsen plak ik dit op alle kanten van de camper.
En ik zal iedereen vertellen hoe het er bij jullie aan toe gaat.

Post navigation