Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  Fax: 0597 - 612 388
Grotelant 2 - 9679 VA - Scheemda

Laatste nieuws

Silvia en Henk Kirpestein uit Wageningen

Reden van het bezoek:
Aanschaf Camper

De ervaring van het bezoek:
Als beginnende Camper touristen zijn we eens in oude Pekela gaan kijken. Hadden echt al jaren op het internet gezocht naar onze ideale camper. De verlanglijst was lang en tegenstrijdig. Niet te groot. Daarentegen een ruime zithoek. Twee royale bedden. Garage voor de fietsen. Automaat. Eind wasgelegenheid waar we onze . . . . kunnen keren. Veel glas rondom. Airconditioning. Licht interieur. Niet zo’n rijdende sauna maar een beetje modern interieur. Eveneens royale garderobe zonder zo’n batterij  kastjes rondom aan het plafond geschroefd welke je minstens claustrofobie bezorgen. Drie kookpitten maar beslist geen oven. Kort om: ga er maar aanstaan.
Ron had de oplossing. Twee bedden van 200 x 90 cm. Een grote tafel met zithoek waar we al, zonder extra klapstoel. met 7 mensen aan gegeten hebben. Een douche die de naam mag dragen. Giga garderobe en pantry. Modern en strak interieur. Drie toegangsdeuren om de garage waardoor we er nooit op de knieën in moet kruipen en toch overal bij kunnen. Ruimte voor twee grote e-bikers, tafel, stoelen en alles wat daarbij komt. Heel grote gasfles welke meer dan genoeg bleek voor twee maanden Spanje met iedere avond lekker zelf koken. En dat alles nog onder de 7 meter!!! Daarmee kunnen we opschieten op de Duitse autobahn en zijn ook welkom zonder vroeg reserveren op alle ferrie’s naar de UK en Scandinavië. Ook kunnen we met dit formaat alle kleinere kustplaatsen ontdekken. IDEAAL. 
Één probleem bij aanvang. Hij had geen jonge gebruikte. Maar wel een wereld aanbieding op een nieuwe zodat ik, tot grote schrik van mijn vrouw, direct tot koop ben overgegaan. Heel relaxed, geen dwang, zonder priet praat, lekker eerlijk op de man af! Bedankt Ron!
Maar dan begint het pas. Als beginner, zelfs één die alle handleidingen leest, maak je, sorry ik, veel fouten. Heel veel fouten. En dan krijg je het voorrecht om ook het service team te leren kennen….. 
KLASSE! Wat hebben wij domme dingen gedaan. Maar het was nooit te veel of lastig noch vervelend. Ze beschikken allemaal over de kennis en ervaring om het samen met elkaar of alleen voor ons op te lossen. Een goed geoliede machine waarbij alles klopt. Er was maar één ding wat wij ons vooraf niet gerealiseerd hebben. Iedere camper is vrijwel een uniek product. Een exclusieve samenstelling van verschillende componenten. Geen Kadettje of Golfje waarvan alle onderdelen op iedere hoek van de straat beschikbaar zijn. Dus soms is onze camper wat langer blijven logeren wanneer wij weer iets kapot hadden gemaakt in afwachting van de onderdelen. Maar één ding is absoluut zeker!!! Het komt niet alleen maar is gewoon GOED!
Wij zijn het gehele TEAM erg dankbaar en blijven ze nog jaren lastig vallen. Wederom KLASSE dames en heren. Bedankt Silvia en Henk

Aantal sterren gegeven:
5 Sterren

Aanbevolen bij anderen?
Ja

Post navigation