Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Privé: Laatste nieuws

Wederom wijziging zenders CanalDigitaal

Onlangs hebben wij onderstaand bericht van CanalDigitaal ontvangen.

Wij verzoeken u dit bericht aandachtig door te nemen en indien nodig de site van CanalDigitaal te bezoeken.

 

Op 17 mei verhuist de zender TV Oranje. CanalDigitaal biedt nieuwe zenderlijsten aan op deze datum met de gewijzigde positie van deze zender. TV Oranje blijft te vinden op kanaalnummer 69. Wilt u TV Oranje op de nieuwe positie handmatig toevoegen? Gebruik dan de volgende gegevens: ASTRA 23,5 – 12.207 – V – 27.500 – 5/6 – DVBS2 – 8PSK.

Op 31 mei wijzigt CanalDigitaal de uitzendgegevens van een groot aantal zenders. De waarde van de ‘symbol rate’ bij deze zenders wordt aangepast van 27.500 naar 29.900. Op dezelfde dag verhuist de zender Eurosport 2 op de satelliet. Deze zender blijft wel op hetzelfde kanaal (29) in de zenderlijst staan.

De meeste ontvangers passen automatisch de uitzendgegevens aan na het inladen van de nieuwe zenderlijst. U hoeft dan zelf niets te doen.

Geen beeld?
Als u vanaf 31 mei geen beeld heeft op bepaalde zenders, dan moet u de nieuwe zenderlijst handmatig inladen of de uitzendgegevens handmatig aanpassen.

Laadt u handmatig nieuwe zenderlijsten in? Doe dit dan op 31 mei en kijk eerst even op de website van CanalDigitaal (www.canaldigitaal.nl/klantenservice) voor de nieuwe uitzendgegevens (gepubliceerd onder ‘Nieuwsberichten’).

Wanneer de ‘symbol rate’ vanaf 31 mei niet wordt gewijzigd in uw ontvanger (automatisch of handmatig), dan heeft u op veel populaire zenders geen beeld meer.

Wilt u weten van welke zenders de uitzendgegevens op 31 mei wijzigen? En hoe u handmatig een zenderlijst inlaadt bezoek dan onze site.

Met vriendelijke groet,

CanalDigitaal

 

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om bovenvermelde uit te voeren, kunt u
bij ons een afspraak maken.

De kosten hiervan zijn afhankelijk van duur en type satelliet.

 

 

Post navigation

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube