Ron Hazenberg

Tel: 0597 - 676 666  
Grotelant 2
9679 VA Scheemda

Dealerschappen

Ron Hazenberg Campers is in het bezit van drie
dealerschappen in Nederland van de volgende top merken.Integralen-exterieur-moyen

 chausson-logo

Chausson, de garantie voor plezier. Plezier en leuke avonturen gaat u tegemoet met deze moderne kampeerauto’s. Altijd vooruitstrevend en vooruitdenkend. Denkt u zelf maar eens aan de camper van het Jaar 2010. (Chausson Sweet Mini) Chausson streeft voortdurend naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. 
Reis in alle rust, en geniet met uw Chausson

Bekijk hier de nieuwe modellen van Chausson Bekijk hier onze voorraad van Chausson

https://www.youtube.com/watch?v=JzjNFUag5w0


 laika_150w1

Kiezen voor Laika betekent niet alleen kiezen voor een kampeerauto van betere kwaliteit, maar het betekent ook zich terugvinden in een unieke en bijzondere levensstijl die de personen in het middelpunt stelt.Laika’s worden volgens de meest recente technieken gebouwd en in de stijl van de meest zuivere Italiaanse design. Treedt toe tot deze exclusieve wereld.
Laika een wereld apart.

Bekijk hier de nieuwe modellen van Laika Bekijk hier onze voorraad van Laika


 

 concorde_50h

Sportief, elegant, eenvoudig: De modellen van Concorde zal u overtuigen met zijn bijzonder moderne uitstraling.  Het interieur is van zeer hoge kwaliteit, de nieuwe modellen zijn elegant, licht en harmonieus. Door het gebruik van slimme materialen is het gewicht van diverse modellen afgenomen. Met behoud van techniek, functionaliteit en isolatie bewijst Concorde dat ze een oog hebben voor afwerking, uitstraling, ruimte & kwaliteit!
Echt genieten in de ruimte.

Bekijk hier de nieuwe modellen van Concorde Bekijk hier onze voorraad van Concorde

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube